Er wordt gewerkt aan een update van deze website in de nieuwe huisstijl.

Welkom-ceremonie

Een geboorte op een bijzondere manier vieren? 

Niet religieus - of niet praktiserend -, maar toch graag een alternatief voor een ceremoniële bijeenkomst om de geboorte van jullie kindje te vieren?

Boek dan een Welkom-ceremonie!

 

 

Graag maak ik kennis met jullie als kersverse of aanstaande ouders.
In dit gesprek komen, naast de vragen die ik jullie wil stellen, ook eventueel eigen wensen voor de ceremonie aan de orde en we bepalen een datum, het liefst binnen een halfjaar na de geboorte.

Ik maak een tekst en bedenk, in overleg met jullie, een passende manier of ritueel om jullie kindje welkom te heten op deze wereld. Ook genodigden worden hierbij betrokken; opa's en oma's, broertjes, zusjes, vrienden, e.a.
 

Een spirituele, doch nuchtere bijeenkomst; een gezellig en liefdevol samenzijn, met jullie zoon of dochter - of meerling - in het middelpunt!

Uiteraard kan er voor een kindje, om welke reden dan ook, later in de tijd een Welkom-ceremonie gepland worden. Denk daarbij ook aan kinderen die geadopteerd worden, al dan niet uit een ander land, die welkom geheten worden in het gezin.

 

 Als een kindje levenloos ter wereld is gekomen, kan er ook een ceremonie plaatsvinden, voorafgaand aan of zelfs ná de uitvaart.

De inhoud zal dan worden aangepast.
Wellicht kan deze liefdevolle bijeenkomst dan een troost zijn in het gemis en hoop geven voor de toekomst.

  

Het tarief voor een Welkom-ceremonie bedraagt € 495,-.
In dit bedrag is het volgende opgenomen:

- een kennismakingsgesprek met de (aanstaande) ouders
- het bedenken en schrijven van teksten voor de ceremonie
- een laatste overleg; eventueel telefonisch bij lange afstanden
- het uitvoeren van de ceremonie

Ook reiskosten zijn inbegrepen, d.w.z. binnen een straal van 35 km; van mijn huisadres naar het huisadres van de ouders (of andere locatie, indien gewenst). Buiten de straal van 35 km betaalt u € 0,35 per gereden km.

Eventuele bijkomende kosten zijn niet inbegrepen. Deze zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen van de ouders en het aantal gesprekken.

Voor een Welkom-ceremonie na 18.00 uur of op een zondag geldt een toeslag van 15%.

Voor meer informatie kunt u met mij contact opnemen.