Tarieven 2021

 

Uitvaartbegeleiding

Het basistarief voor het begeleiden van een uitvaart is € 1.725,-; een crematie of begrafenis met een condoleance en afscheidsplechtigheid. Het zijn de kosten die u betaalt voor het regelen en organiseren van alles omtrent de uitvaart.

Omdat de totale kosten van een uitvaart sterk afhankelijk zijn van uw wensen - denkt u daarbij aan de opbaring, het vervoer, rouwdrukwerk e.d. - is het lastig deze hier in te vullen. Op basis van uw keuzes en wensen ten aanzien van het afscheid van uw overleden dierbare stel ik zo snel mogelijk een begroting op die ik dan met u doorneem, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Voor een vrijblijvend gesprek over de kosten van een uitvaart kunt u contact met me opnemen. Ongeacht of u verzekerd bent of niet, kan ik uw uitvaart organiseren en kan ik u adviseren over mogelijkheden en alternatieven. 

 

Uitvaartceremonie € 525,-

Dit  bedrag is inclusief een gesprek met de nabestaanden, het schrijven van de toespraak en 21% BTW, het bespreken van de toespraak bij de familie thuis om de puntjes op de ‘i’ te zetten en het voordragen ervan bij de uitvaart.

Tevens inclusief reiskosten binnen een straal van 35 km; van mijn huisadres naar het huisadres van de familie en/of locatie (kerk, begraafplaats of crematorium). Buiten de straal van 35 km betaalt u € 0,25 per gereden km.

 

Huwelijksvoltrekking € 525,- 

Dit bedrag is inclusief een kennismakingsgesprek, het schrijven van de toespraak en 21% BTW. Tevens inclusief reiskosten binnen een straal van 35 km; van mijn huisadres naar het huisadres van het bruidspaar en/of de trouwlocatie. Buiten de straal van 35 km betaalt u € 0,25 per gereden km.

Dit is exclusief eventuele bijkomende kosten, zoals het huren van een bepaald kostuum bij een thema-huwelijk, een op te stellen akte, met of zonder map, etc. Deze bijkomende kosten zijn afhankelijk van jullie persoonlijke wensen en het aantal gesprekken. 

Voor trouwen na 18.00 uur en voor een ceremonie op zondag geldt een toeslag van 15%. 

 

Welkom-ceremonie € 355,- 

Dit bedrag is inclusief een gesprek en het schrijven & uitvoeren van de ceremonie. Tevens inclusief 21% BTW en reiskosten binnen een straal van 35 km; van mijn huisadres naar het huisadres van de ouders of andere locatie. Buiten de straal van 35 km betaalt u
€ 0,25 per gereden km.

Dit is exclusief eventuele bijkomende kosten. Deze bijkomende kosten zijn afhankelijk van jullie persoonlijke wensen en het aantal gesprekken. 

Voor een ceremonie na 18.00 uur geldt een toeslag van 15%. 

 

Voorstelling 'Het Laatste Woord - over sterven, de dood en daarna'

Prijs op aanvraag. Deze is afhankelijk van de locatie en eventueel specifieke wensen van de organisatie.

 

Lezing 'Engelen op je pad'

Prijs op aanvraag. Deze is afhankelijk van de grootte van de groep en eventueel specifieke wensen van de organisatie.

 

Consult

€ 65,- (max. 1 uur)

 

Engelen-reading

€ 40,- (reading is op afstand; bedrag daarom vooraf te voldoen)

 

Speed-readings

Prijs op aanvraag. Deze is afhankelijk van de grootte van de groep en eventueel specifieke wensen van de organisatie.

Neem voor meer informatie gerust contact met me op.