Tarieven 2017

Uitvaartceremonie € 425-

Dit is inclusief een gesprek met de nabestaanden, het schrijven van de toespraak en 21% BTW, het bespreken van de toespraak bij de familie thuis om de puntjes op de ‘i’ te zetten en het voordragen ervan bij de uitvaart.

Tevens inclusief reiskosten binnen een straal van 35 km; van mijn huisadres naar het huisadres van de familie en/of locatie (kerk, begraafplaats of crematorium). Buiten de straal van 35 km betaalt u € 0,25 per gereden km.
 

Uitvaartbegeleiding

Het basistarief voor uitvaartbegeleiding is € 1.550,-  voor een crematie of begrafenis met een afscheidsplechtigheid en condoleance. Dit zijn de kosten die u betaalt voor het regelen en organiseren van alles omtrent de uitvaart.
Omdat de totale kosten van een uitvaart sterk afhankelijk zijn van uw wensen - denkt u daarbij aan de opbaring, het vervoer, rouwdrukwerk e.d. - is het lastig deze hier in te vullen. Op basis van uw keuzes en wensen ten aanzien van het afscheid van uw dierbare stel ik een begroting op die ik met u doorneem, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Voor een vrijblijvend gesprek over de kosten van een uitvaart kunt u contact met me opnemen. Ongeacht of u verzekerd bent of niet, kan ik uw uitvaart organiseren en kan ik u adviseren over mogelijkheden en alternatieven. 

Het tarief voor assistentie of waarneming wordt bepaald in overleg met de betreffende uitvaartondernemer.
 

Huwelijksvoltrekking € 425,- 

Dit is inclusief een kennismakingsgesprek, het schrijven van de toespraak en 21% BTW. Tevens inclusief reiskosten binnen een straal van 35 km; van mijn huisadres naar het huisadres van het bruidspaar en/of de trouwlocatie. Buiten de straal van 35 km betaalt u € 0,25 per gereden km.

Dit is exclusief eventuele bijkomende kosten, zoals het huren van een bepaald kostuum bij een thema-huwelijk, een op te stellen akte, met of zonder map, etc. Deze bijkomende kosten zijn afhankelijk van jullie persoonlijke wensen en het aantal gesprekken. 

Voor trouwen na 18.00 uur en op zondag geldt een toeslag van 15%. 
 

Welkom-ceremonie € 225,- 

Dit is inclusief een gesprek en het schrijven & uitvoeren van de ceremonie. Tevens inclusief 21% BTW en reiskosten binnen een straal van 35 km; van mijn huisadres naar het huisadres van de ouders en/of de feestlocatie. Buiten de straal van 35 km betaalt u € 0,25 per gereden km.

Dit is exclusief eventuele bijkomende kosten. Deze bijkomende kosten zijn afhankelijk van jullie persoonlijke wensen en het aantal gesprekken. 

Voor een ceremonie na 18.00 uur en op zondag geldt een toeslag van 15%. 
 

Lezing

€ 15,- per persoon, bij een minimum van 10 personen.
 

Voorstelling "Het laatste woord"

€ 12,50 p.p. - Concordia film | theater | beeldende kunst, 27 oktober 2017.
 

Voor meer informatie of bij vragen kunt u altijd contact met me opnemen.