Tarieven per 1 januari 2023

 

Uitvaartbegeleiding

Ongeacht of u verzekerd bent of niet, kan ik uw uitvaart organiseren en u adviseren over mogelijkheden en alternatieven.

Het basistarief voor het begeleiden van een uitvaart is € 1.855,-.
Dit betreft een crematie of begrafenis met een condoleance en afscheidsplechtigheid en daarnaast het regelen van de benodigde formulieren.

Het zijn de kosten die u betaalt voor het regelen en organiseren van alles omtrent de uitvaart. Deze kosten zijn vrijgesteld van btw.

Omdat de totale kosten van een uitvaart sterk afhankelijk zijn van uw wensen - denkt u daarbij aan de opbaring, het vervoer, rouwdrukwerk e.d. - is het lastig deze hier in te vullen. Op basis van uw keuzes en wensen ten aanzien van het afscheid van uw overleden dierbare stel ik zo snel mogelijk een begroting op die ik dan met u doorneem, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.
 

 

Voorgesprek

Het tarief voor een gesprek over een op handen zijnde uitvaart en/of het vastleggen van uw uitvaartwensen is 
€ 195,-, inclusief btw 21%.

Dit is tevens inclusief het uitschrijven van uw wensen op papier en het opstellen van een kostenbegroting. De kosten voor dit gesprek worden afgetrokken van het tarief voor mijn dienstverlening op de eindfactuur van de uitvaart.

 

 

Uitvaartceremonie

Het tarief voor een uitvaartceremonie (spreken bij de uitvaart) is € 665,-, inclusief btw 21%.
Dit is inclusief een gesprek met de nabestaanden, het schrijven van de toespraak, het bespreken van de toespraak bij de familie thuis om de puntjes op de ‘i’ te zetten en het voordragen ervan bij de uitvaart.

Tevens inclusief reiskosten binnen een straal van 35 km; van mijn huisadres naar het huisadres van de familie en/of locatie (kerk, begraafplaats of crematorium). Buiten de straal van 35 km betaalt u € 0,35 per gereden km.

 

 

Huwelijksvoltrekking

Het tarief voor een huwelijksvoltrekking of ceremonieel huwelijk is € 855,-, inclusief btw 21%.
Dit is inclusief een kennismakingsgesprek en het schrijven van de toespraak.

Tevens inclusief reiskosten binnen een straal van 35 km; van mijn huisadres naar het huisadres van het bruidspaar en/of de trouwlocatie. Buiten de straal van 35 km betaalt u € 0,35 per gereden km.

Dit is exclusief eventuele bijkomende kosten, zoals het huren van een bepaald kostuum bij een thema-huwelijk, een op te stellen akte, met of zonder aktemap, etc. Deze bijkomende kosten zijn afhankelijk van jullie persoonlijke wensen en het aantal gesprekken. 

Voor trouwen na 18.00 uur en voor een ceremonie op zondag geldt een toeslag van 15%.
 

Neem voor meer informatie gerust contact met me op.