Reacties

 

Hee Marleen,
Wij willen je nogmaals heel, heel erg bedanken! Je verhaal was prachtig, grappig en ontroerend en er hing mede dankzij jou een geweldige sfeer in de kerk! Dankjewel!

Dieuwertje & Bernard
 

 

Toen wij gingen trouwen, waren we op zoek naar een BABS. Bij het zien van de foto op de website van het gemeentehuis wisten we meteen dat we haar wilden hebben; sympathiek, vriendelijke lach en erg energiek. Marleen Bode dus!!!!
Een afspraak was meteen gemaakt en toen ze bij ons thuis kwam, leek het of er een vriendin binnen stapte. Wat even een uurtje in beslag zou nemen werden er drie. We hadden er alle vertrouwen in dat dit goed zou komen en inderdaad, op de mooiste dag van ons leven heeft Marleen ons in de echt verbonden. Ze deed dit op een eigen wijze, met een lach en ook een traan. Alles wat we verteld hadden kwam aan bod en heeft ze een pracht rede van gemaakt.

Tot op de dag van vandaag zeggen mensen die de ceremonie hebben meegemaakt: 'Wat een gave trouwambtenaar hebben jullie gehad bij jullie huwelijk.' Marleen, we zijn nog altijd super blij dat jij onze BABS hebt mogen zijn.

Liefs Bram en Wouter
 

 

Wij hebben enorm genoten van onze trouwdag!

De klik met jou hadden we hier thuis al tijdens de voorbespreking. En het was zeker een goede keus om jou de huwelijksvoltrekking te laten doen. Een heel persoonlijk en mooi verhaal heb je ervan gemaakt, met ook zeker ruimte voor humor. De tijd voor de live muziek was ook zeker op zijn plaats. De andere gasten vonden je een ontzettend leuk, hartelijk mens. Nogmaals veel dank.

Hermi & Johan
 

 

En toen was het zover: na 22 jaar wilden we onze verbintenis omzetten in een huwelijk.

Een moordhuwelijk met genodigden en acteurs in Venetiaanse stijl. Maar ja, wie kan je huwelijk voltrekken als BABS en ook nog meedoen als acteur in een unieke huwelijksvoltrekking? 
Marleen Bode was de engel die in onze schoot werd geworpen. Een ceremonie vol mooie treffende woorden, waar alle aanwezigen nog vaak aan terug denken. Jammer dat het feest daarna zo snel verstoord werd door een brute aanslag.

Terwijl Marleen samen met de andere acteurs de genodigden een zeer geslaagde avond bezorgde, moest ook zij er op het laatst aan geloven. Maar gelukkig houdt het huwelijk nog steeds stand! 

Dank je wel Marleen, dat jij van zoveel markten thuis bent en ons dit hebt gegeven op de mooiste dag van het leven van mijn vrouw (en mijn man). 

Peter & Elvira

 

 

Hallo Marleen,

Hartelijk bedankt voor het gedichtje, leuk!!

We hebben veel positieve reacties gehad op jouw verhaal, complimenten nogmaals!!
Groetjes Alies en Huub

 

 

Hallo Marleen,

Dank je voor jouw geweldige en persoonlijke, ontroerende voordracht. Jij hebt voor ons er een geweldige plechtigheid van gemaakt, iets waar wij heel dankbaar voor zijn en nooit zullen vergeten.

Heel veel liefs, Loraine en Niels