Engel in Bedrijf

MEDIUMSCHAP

Toen ik nog klein was, was ik al heel gevoelig voor de energie om me heen; stemmingen van anderen, maar ook de sfeer in een ruimte. Ik zag en voelde een heleboel, waarvan later bleek dat anderen dit niet zagen of voelden.
Ik had, voor anderen, onzichtbare vriendjes en praatte met mensen die 's avonds naast mijn bed stonden. Toen ik ouder werd, ging dit over. 

Wel bleef ik hooggevoelig voor energie en kon ik pijn bij mensen voelen. Intuïtief legde ik dan mijn handen op het lichaam en de pijn verdween of nam af. Ik ben me er meer in gaan verdiepen en leerde diverse vormen van healing.

 

In september 2007 woonde ik een workshop bij over engelen. Toen viel er ineens een heleboel op z'n plaats. Ik kreeg inzichten over ervaringen die ik in mijn leven had gehad en wist, dat ik me bevond op een pad van bewustwording en ik kon niet meer stoppen. Ik ging werken met de energie van engelen - iets wat ik onbewust al vaker had gedaan - en gaandeweg nam mijn gevoeligheid weer toe.

Ook bleek ik gevoelens en beelden op te pikken van mensen die waren overleden. Ik ging op zoek naar trainingen die mijn hierin verder konden brengen. Sinds 2011 is mediumschap een onderdeel van mijn leven. Ik heb een aantal cursussen gevolgd in mediumschap aan het befaamde Arthur Findlay College te Stansted, Engeland en later ook in De Zwanenhof te Zenderen. In september 2015 heb ik de driejarige opleiding Mediumschap afgesloten aan het 'Centrum voor Mediumschap en Training' van Nicole de Haas. Deze instelling is aangesloten bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs).

 

CONSULT

Bij een consult maak ik voornamelijk gebruik van mijn buitenzintuigelijke waarneming, waaronder helderziendheid en heldervoelendheid. Ook maak ik gebruik van Engelenkaarten.

Je kunt antwoord krijgen op vragen of boodschappen ontvangen over wat op dát moment het meest belangrijk voor je is. Het kan gaan over knelpunten, blokkades, waardoor je niet verder komt. We bekijken wat jij nodig hebt om 'je vleugels weer uit te kunnen slaan'. Uiteraard hoeft je niets dwars te zitten; je mag ook puur uit nieuwsgierigheid een afspraak maken.

Tevens kan ik mediamiek contact maken met (een) overleden dierbare(n). Dit kan de insteek zijn van het consult, maar het kan ook spontaan plaatsvinden.

Een consult is een luchtige vorm van spiritueel coachen; niet het voorspellen van de toekomst! 

Neem contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Deze vindt in principe bij mij thuis plaats, op een doordeweekse dag in de ochtend.

Het is tevens mogelijk op afstand een Engelen-reading te doen. Ik leg dan de kaarten voor je en spreek een geluidsbestand in dat ik naar je mail met daarbij foto's van de kaarten.

 

SPEED-READINGS

Het is mogelijk om binnen uw bedrijf speed-readings te boeken. Met deze korte readings kan een groot aantal van uw medewerkers een duwtje in de rug krijgen, een stimulans, een frisse blik op zaken, etc.

Bedrijven als Philips, BST Servicegroep Hengelo, Politie Twente, Grolsch en de vakbond FNV zijn u al voorgegaan.

Deze vorm van support kan een bijzonder onderdeel zijn van bijvoorbeeld een teambuildingsdag, een hei-sessie of een ander evenement.

Als u meer informatie wilt, neem dan gerust contact met me op.

 

HEALING

Al op jonge leeftijd kwam ik erachter, dat ik pijn of ongemak bij mensen kon wegnemen door handoplegging.
In de loop der jaren ben ik me meer gaan verdiepen in diverse methodes op het gebied van healing. Mij werd daardoor duidelijk dat ik niet zoveel heb met vaste vormen. Ik werk het beste, als ik gewoon mijn handen op het lichaam van de ontvanger leg en de energie laat stromen. Ikzelf bepaal niets; ik ben slechts een doorgeefluik voor de energie. Het lichaam van de ontvanger weet het beste waar deze energie voor nodig is en naartoe dient te gaan. 

Healing is overigens iets anders dan genezing. Healing kan het loslaten zijn van bepaalde emoties die vastzitten of het losmaken van blokkades in de energie in het lichaam. Het kan pijn, maar ook angst of negativiteit verlichten. En als 'energy boost' kan een healing preventief werken op je gezondheid.

Ik werk graag met de engelen, om de pure, liefdevolle energie van deze lichtwezens. Voor een afspraak kun je contact met me opnemen.
 

LEZING: 'Engelen op je pad' 

Wilt u meer weten over de engelen op uw pad?

Boek dan deze luchtige, zeker niet zweverige lezing! 

Voor meer informatie over de inhoud van dit aardse verhaal kunt u contact met me opnemen.